• Gestoofde  kalkoenfilet met champignon room saus, vergezeld van een gevuld appeltje met veenbessen, gestoofd Brussels lof en wortelwieltjes met aardappelkroketjes: € 12.65
  • Kwarteltjes " Fine Champagne " met erwtjes, worteltjes, witloof en groene boontjes, vergezeld van aardappelen uit het pannetje: € 13.00
  • Parelhoen filet " Royale " (met zoete druifjes in de room), met groenten krans onder begeleiding van verse aardappelkroketten: € 14.50 ( andere sausen mogelijk: champignon, peper, porto, jagerssaus enz...
  • Gelakte eendenborst à l'Orange met een groenten krans van witloof, wortel en groene boontjes vergezeld van verse peer patatjes: € 14.50
  • Kalkoenrollade "Orloff ", erwtjes en worteltjes, gestoofd witloof en verse aardappelkroketten: € 11.00
  • Gentse waterzooi van kip badend in een romige groenten saus: € 13.00  
  • Kip aan 't spit ( 1/2 kip ) met salade en verse frietjes: € 10.00 
  • Gebakken halve kip met saus naar keuze ( champignon, Provençaalse, curry- saus enz. ), salade en kroketjes: € 11.00