Kerst- en Nieuwjaarsmenu 2018-2019

Onze startertjes:

  • 6 bladerdeeggebakjes met diverse vullingen per persoon: € 3.50
  • Kruidig kippenvleugeltje: € 1 per stuk
  • Mini loempia met dipsaus: € 1 voor twee stuks
  • Mini garnaalkroketje: € 1.50 per stuk
  • Mini kaaskroketje: € 1 per stuk
  • Tapas bordje: € 8 ( diverse zuiderse versnaperingen )

Onze huisbereide soepen : ( ½ liter per persoon= 2 borden )

  • Tomatenroomsoep met verse balletjes: € 2.25 per persoon
  • Aspergeroomsoep grijze garnaaltjes: € 2.50 per persoon
  • Bretoense visserssoep, rijkelijk gevuld: € 7.50 per persoon

Onze voorgerechten :

  • Visserspotje van het huis: € 8
  • Kikkerbilletjes uit ’t pannetje met lookboter ( 8 stuks ): € 8.20
  • Gegratineerde St. Jacobsvruchten in hun een schelp: € 10
  • Rijkelijk gevulde Oostendse visschelp: € 6
  • Scampi’s ” diabolo “ of in kruidenroomsaus ( 8 stuks ): € 8.20
  • Gerookt vissers bordje van het huis: € 15 ( zalm, heilbot, forel, makreel, sprot, gesnipperde uitjes en peterselie )
  • Duo van ganzenlever en gerookte eenden borstfilet met gedroogde vijgjes en dadels vergezeld van drie confituren: € 15
  • Huisgemaakte garnaalkroket: € 4 per stuk
  • Huisgemaakte kaaskroket: € 3.5 per stuk
  • Zeeuwse oesters 6 stuks p.p.: € 15
  • Garnalen cocktail met grijze garnalen: € 12.5

NIEUW voor the kids: balletjes in tomatensaus met kroketten: € 7
 

Onze hoofdgerechten :

Bij alle hoofdgerechten zijn standaard 10 aardappelkroketten p.p. voorzien. Wens je bij je hoofdgerecht Gratin Dauphinois aardappelen dan kan dit aan € 1.50 p.p. extra. Bij alle vlees gerechten is een groentekrans voorzien bestaande uit gebakken witloof, een ½ appeltje gevuld met bosbessen, jonge worteltjes en boontjes in spek

  • Gelakte eendenborst in sinaasappelsaus: € 14.50
  • Kalkoenrollade in druivenroomsaus: € 13
  • Parelhoen filet in champignonroomsaus: € 14.50
  • Gegrild mini hammetje in graantjes mostaardsaus: € 14
  • Gemarineerd varkenshaasje in veenbessensaus: €14
  • Winters stoofpotje van varkenshaasje € 16
  • Kwarteltjes op grootmoeders wijze ( 4 p.p. ): € 13
  • Gestoofde zeeduivel met prei in Chablis saus: € 15
  • Reuze vispan van het huis in brunoise groenten saus: €14
  • Huwelijk van kabeljauw haasje en zalmfilet in Duglèré saus: € 15
  • Een verse gepocheerde Canadese kreeft “à l’Americaine” met gesauteerde krielaardappeltjes: € 30 ( ganse kreeft per persoon )
  • Gourmet/ fondue, ( 12 variaties aan vlees ), 4 koude sausjes en 4 koude groentjes inbegrepen: € 14
    • Bij onze gourmet en fondue schotels kun je gekruide bakpatatjes of koude aardappelen of koude pasta krijgen aan € 1.50 per persoon
  • Super zeevruchten schotel: gamba, ½ kreeft, scampi, langoustines, rivierkreeftjes, wullocks, kockels,schelpen, enz: € 35p.p.
  • Feestelijke koude visschotel + 10 aardappelkroketten: € 17 per persoon Aangevuld met gerookte vis soorten + € 8 per persoon
    • Aangevuld met ½ kreeft + € 17.50 per persoon
  • Feestelijke koude vleesschotel+ 10 aardappel kroketten: € 15 per persoon

Onze nagerechten :

  • Chocolade mousse van het huis: € 3
  • Aardbeienmousse van het huis: € 3.5
  • Kerst- en Nieuwjaars gebakje: € 4
  • Verse fruitbeker met inlandse en exotische vruchten: € 4

Bestellen kan vanaf vandaag. Voor Kerstavond en Kerstdag bestellen voor donderdag 20 december. Voor Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag bestellen voor donderdag 27 december. Na deze data kunnen we spijtig genoeg geen bestellingen meer aannemen. Prettige feestdagen en een voorspoedig 2019 vanwege Martine en Ringo