Koude  buffetten zijn  te verkrijgen vanaf 10 personen.


Hieronder volgt de lijst met de verschillende mogelijkheden.

  • Buffet I: € 22.00 
        Een versierde Noorse zalm filet, twee halve tomaten gevuld met grijze Noordzee garnaaltjes, ananas gevuld met krab, enkele rivier kreeftjes, enkele langoustines, diverse gerookte vissoorten, perzik gevuld met tonijn salade, haring filetjes, een lepeltje met Provençaalse mosselen, twee halve opgevulde eitjes en een brochette van diepzee garnalen
  • Buffet II: € 35
  Idem als buffet I aangevuld met een halve kreeft per persoon.
  • Buffet III: € 40
Idem als buffet II aangevuld met twee oesters per persoon


Aandacht: bij al onze buffetten bieden wij een assortiment koude groenten, koude aardappel salade, koude pasta en koude rijst aan met bijpassende koude sausen, dit alles voor een meerprijs van € 5 per persoon.

U krijgt tevens de mogelijkheid om U vis buffet uit te breiden met fijne vlees waren en dit voor een meerprijs van € 5.00  per persoon.
Voor die prijs krijgt U volgende vlees waren: gerookte Ardeense achterhesp, gekookte achterhesp, paté van het huis, varkensgebraad en gebakken hoeve kip.

Broodjes assortiment te verkrijgen aan 1 € per persoon ( 2 stuks )

 

Ons Breughel: € 17

Gekookte achterhesp, gerookte Ardeens achterhesp, gebakken kasseler rib, paté van het huis, gebakken kip, kippen wit, mostaard spek, salami met peper, hoofd vlees, Breughel kop, kalfskop in tomatensaus, tomaat met vlees salade, witte pens, jagersworst, bloed worst, gebakken ribbetjes en gebakken worst.