Alle prijzen die u  op deze website ziet zijn afhaal prijzen. Wij vragen geen waarborg maar houden jullie eraan om alles netjes op de door ons afgesproken datum en tijdstip terug te bezorgen.

Leveringen te Ichtegem, Eernegem en Wijnendale zijn steeds gratis. Voor alle leveringen op andere locaties vragen wij 1 € per kilometer (inbegrepen in deze prijs=  heen + terugreis + de nodige tijd die dit in beslag neemt ).

Bij het bestellen van een feest zijn borden, bestekken en glazen ter beschikking ( mits deze proper terug keren ). Komt het gerief vuil terug dan rekenen we 1 € per persoon extra aan. Iets gebroken of verloren? Wij rekenen de winkelprijs door aan jullie zodanig dat wij het gebroken item kunnen vervangen.


Indien wij moeten instaan voor het koken ter plaatse en/ of de bediening van Uw feest rekenen wij 16.11 € per uur per persoon die hierbij nodig is. Deze uren starten bij aankomst ter plaatse en eindigen bij vertrek.

Wijze van betalen:

Alle betalingen gebeuren cash bij afhaling van Uw schotels of gerechten. Voor feesten zoals communies, tuinfeesten, familiefeesten, baby- borrels enz...  vragen wij een voorschot van 25 % van het totaal te betalen bedrag en dit bij vastlegging van de door U gekozen feest datum. De eindafrekening gebeurt de dag van het feest zelf of in alle andere gevallen in samenspraak met ons. Wenst u een factuur laat dit ons weten.

Na het vrijhouden van de datum kunnen voorschotten  in geen geval terug betaald worden.