Onze startertjes

* Huisgemaakte bladerdeeg gebakjes met diverse vullingen, 6 stuks per persoon: 4.50 €
* Kruidig kippenvleugeltje: 1.20 € per stuk
* Mini loempia met dipsaus: 1.20 € per 2 stuks
* Mini kaaskroketje: 1.30 € per stuk
* Mini garnaal kroketje: 1.60 € per stuk
* Tappa bordje: 8 € per persoon ( diverse zuiders getinte versnaperingen )

Onze huisbereide soepen: 1/2 liter soep per persoon 

* Tomaten  roomsoep met verse balletjes: 2.25 € per persoon 
* Pompoen roomsoep met garnaaltjes: 3 € per persoon
* Kreeften roomsoep met schaaldieren en garnalen: 9.50 € per persoon

Onze voorgerechten

* Visserspannetje van het huis: 8 €
* Kikkerbilletjes in ' t pannetje met lookboter ( 8 stuks ): 10 €
* Gegratineerde St. Jacobs vruchten in hun schelp: 10 €
* Rijkelijk gevulde visschelp: 7 €
* Scampi's " Diabolo " of met lookboter ( 6 stuks ): 8.20 €
* Gerookt vissersbordje van het huis: 13 € ( zalm, heilbot, forel, makreel, sprot, gesnipperde uitjes en peterselie )
* Duo van ganzenlever en gerookte eenden borstfilet met gedroogde vijgen en dadels vergezeld van drie confituren: 15 €
* Huisgemaakte garnaalkroket: 4 € per stuk
* Huis gemaakte kaaskroket: 3.5 € per persoon
* Zeeuwse oesters 6 stuks: 15 €
* Garnalencocktail met grijze Noordzee garnaaltjes: 12.5 €
* Parmaham met meloen en Port: 10 €

Onze hoofdgerechten

Bij alle hoofdgerechten zijn standaard 10 aardappel kroketten per persoon voorzien. Wens je bij je hoofdgerecht Gratin Dauphinois aardappelen dan kan dit aan 1.5 € extra per persoon. Bij alle vleesgerechten is een groentekrans voorzien bestaande uit gebakken witloof, een 1/2 appel gevuld met veenbessen, gestoofde worteltjes, gestoofde spruitjes en boontjes in spek

* Gebakken eendenborst met sinaasappelsaus: 14.50 €
* Gebakken kalkoen rollade met champignonroomsaus: 13 €
* Ardeens gebraad met groene pepersaus: 16 €
* Ragout van kalkoen op zijn Oosters: 17 € ( curry groentensaus )
* Parelhoen filet " Royal " met Muscat druifjes in roomsaus: 14.50 €
* Gegrild hammetje met graantjes mostaardsaus: 14 €
* Gemarineer varkenshaasje met Jagerssaus: 14 €
* Winters stooofpotje van varken in veenbessensaus: 16 €
* Lotte of kabeljaushaasje met gestoofde prei en Chablis saus: 16 €
* Reuze vispan van het huis met julienne groenten saus: 15 €
* Gebakken rivierpaling in romige kruidensaus: 18 €
* Een verse gepocheerde Canadese kreeft " à l' Americaine " met gesauteerde kriel aardappeltjes: 30 € ( volledige kreeft )

* Feestelijke koude visschotel+ 10 stuks aardappel kroketten: 17 per persoon€
- aangevuld met gerookte vissoorten= + 8 € per persoon
- aangevuld met 1/2 kreeft = + 17.50 € per persoon

* Feestelijke koude vleesschotel+ 10 aardappel kroketten: 15 € per persoon

Onze feestelijke nagerechten

* Chocolade mousse van het huis: 3.5 €
* Aardbeien mousse van het huis: 3.5 €
Kerst- en Nieuwjaars gebakje: 4.5 €
Verse fruitbeker met inlandse en exotische vruchten: 5 €

BESTELLEN KAN VANAF VANDAAG. VOOR KERSTAVOND EN KERSTDAG BESTELLEN VOOR VRIJDAG 20 DECEMBER. VOOR OUDEJAARSAVOND EN NIEUWJAARSDAG BESTELLEN VOOR VRIJDAG 27 DECEMBER. NA DEZE DATAT KUNNEN WE SPIJTIG GENOEG GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN.
PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 2020

Martine en Ringo