Gestoofde kalkoenfilet met champignon room saus, vergezeld van een gevuld appeltje met veenbessen, gestoofd Brussels lof en wortelwieltjes met aardappelkroketjes: 24 €
Kwarteltjes " Fine Champagne " met erwtjes, worteltjes, witloof en groene boontjes, vergezeld van aardappelen uit het pannetje: 25 €
Parelhoen filet " Royale " (met zoete druifjes in de room), met groenten krans onder begeleiding van verse aardappelkroketten andere sausen mogelijk: champignon, peper, porto, jagerssaus enz... : 25 €
Gelakte eendenborst à l'Orange met een groenten krans van witloof, wortel en groene boontjes vergezeld van verse peer patatjes: 26 €
Kalkoenrollade "Orloff ", erwtjes en worteltjes, gestoofd witloof en verse aardappelkroketten: 24 €
Gentse waterzooi van kip badend in een romige groenten saus: 25 € €
Kip aan 't spit ( 1/2 kip ) met salade en verse frietjes: 23 €
Gebakken halve kip met saus naar keuze ( champignon, Provençaalse, curry- saus enz. ), salade en kroketjes: 25 €
Gebakken pavé van kalkoen met champignonsaus, gestoofd witloof, worteltjes en erwtjes, appeltje met veenbessen en gratin dauphinois aardappelen: 25 €
Gebakken kipfilet met champignonsaus, gestoofd witloof, perzik, worteltjes en erwtjes, vergezeld van aardappel kroketten: 24 €