Beste klanten,  


Onze Vadertjesdag menu 2024 staat vanaf vandaag online.
Bestel tijdig dit menu, volzet= volzet!!!!Bij reserveringen via ons contact formulier altijd VOOR je verzend het privacy policy hokje aanvinken, anders krijgen we jullie bestelling NIET

 Op onze website verschijnen geen prijzen. Indien U de prijs van onze gerechten wil weten, gelieve ons te contacteren. Door de steeds weer schommelende prijzen op de markten, zijn wij genoodzaakt  om te werken met de voor jullie beste dagprijs. Wij vragen geen waarborg maar houden jullie eraan om alle uitgeleend gerief netjes op de door met ons afgesproken datum en tijdstip terug te bezorgen.

Leveringen aan huis, geen probleem. Wij leveren op iedere locatie: prijs daarvoor is 1 € per kilometer ( heen en terug rit ).

Bij het bestellen van een feest zijn borden, bestekken en glazen gratis ter beschikking ( mits deze proper terug keren, dus als u alles zelf afwast ). Komt het gerief vuil terug dan rekenen we 1.5 € per persoon extra aan. Iets gebroken of verloren? Wij rekenen de winkelprijs door aan jullie zodanig dat wij het gebroken item kunnen vervangen.


Indien wij moeten instaan voor het koken ter plaatse en/ of de bediening van Uw feest rekenen wij 30 € per uur per persoon die hierbij nodig is. Deze uren starten bij aankomst ter plaatse en eindigen bij vertrek.

Wijze van betalen:

Alle betalingen gebeuren cash bij afhaling van Uw schotels of gerechten. Voor feesten zoals communies, tuinfeesten, familiefeesten, baby- borrels enz...  vragen wij een voorschot van 25 % van het totaal te betalen bedrag en dit bij vastlegging van de door U gekozen feest datum. De eindafrekening gebeurt de dag van het feest zelf of in alle andere gevallen in samenspraak met ons. Wenst u een factuur laat dit ons tijdig weten.

Na het vrijhouden van de datum zullen reeds betaalde voorschotten  in geen geval terug betaald worden.