Aandacht !!!!


Onderstaande data zijn de verkoop data voor vers wild in de Vlaanders volgens de Belgische wetgeving.

  • Haas: 15 oktober tot 10 januari
  • Hert: 1 oktober tot 10 januari
  • Hertenkalf: 1 oktober tot 10 januari
  • Wild zwijn: 1 oktober tot 10 februari

Diepgevroren mag wild het ganse jaar door worden verkocht.

  • Hazenrug gemarineerd in rode wijn van 't huis met geurige kruiden, vergezeld van wildgarnituur ( dagprijs )
  • Stoofpotje van hert met bos paddenstoelen en vergezeld van wildgarnituur ( dagprijs )Hertenkalf kroontje krokant gebakken overgoten met veenbessensaus en vergezeld van wildgarnituur ( dagprijs )
  • Stoofschotel van wild varken zoals de boswachters hem bereiden met wildgarnituur ( dagprijs )
 

Bij al onze wildgerechten hoort een wildgarnituur bestaande uit : knol selder- wortel- en broccoli puree en een appeltje gevuld met veenbessen