Aandacht !!!!
Onderstaande data zijn de verkoop data voor vers wild in de Vlaanders volgens de Belgische wetgeving.
- Haas: 15 oktober tot 10 januari
- Hert: 1 oktober tot 10 januari
- Hertenkalf: 1 oktober tot 10 januari
- Wild zwijn: 1 oktober tot 10 februari
Diepgevroren mag wild het ganse jaar door worden verkocht.
- Hazenrug gemarineerd in rode wijn van 't huis met geurige kruiden, vergezeld van wildgarnituur ( dagprijs )
- Stoofpotje van hert met bos paddenstoelen en vergezeld van wildgarnituur ( dagprijs )Hertenkalf kroontje krokant gebakken overgoten met veenbessensaus en vergezeld van wildgarnituur ( dagprijs )
- Stoofschotel van wild varken zoals de boswachters hem bereiden met wildgarnituur ( dagprijs )
Bij al onze wildgerechten hoort een wildgarnituur bestaande uit : knol selder- wortel- en broccoli puree en een appeltje gevuld met veenbessen
|